[NOVA DATA] Taller Emocions i sexualitat: Claus per una educació plena


Ja temin nova data del taller “Emocions i Sexualitat”


[ACTUALITZACIÓ] La nova data en la qual s’impartirà el taller serà el pròxim 16 de febrer a les 17.00. Totes les famílies que us vau inscriure inicialment teniu un mail a la safata d’entrada del vostre correu amb les noves dates i un avís, si us plau, preguem reconfirmació d’assistència.


Moltes gràcies.

Què és l’educación emocional? I l’educació afectiva sexual? D’aixó ja en parlaran a l’escola o cal que en parlem a casa? Fins on hem d’intervenir les famílies? I l’escola? De quina manera hem de tractar aquest tema amb els infants? Amb quines dificultats ens trobem?

Gràcies a la Cooperativa Coeducacció i amb la subvenció de l’Ajuntament de Barcelona, tenim el plaer de convidar-vos a aquest taller online, el pròxim 22 de gener, entre les 17:00 h i les 19:00 h.

EMOCIONS I SEXUALITAT: CLAUS PER UNA EDUCACIÓ PLENA
La sexualitat està present al llarg de les nostres vides tot i que sovint pensem que és al moment de l’adolescència quan apareixen les dificultats i els conflictes. La sexualitat està present des del moment del naixement d’un/a mateixa i amb el de les altres persones. És per això que és indispensable fer un bon acompanyament, des de la primera infància fins a l’adolescència, per tal d’afavorir i facilitar unes relacions positives amb el cos i amb la pròpia sexualitat.
En aquest taller partirem d’una perspectiva de gènere sobre els discursos que envolten la sexualitat i les emocions i descobrirem si aquests discursos i les seves pràctiques han calat en les nostres vivències. Investigarem sobre els nostres límits i compartirem pors, dubtes i estratègies per tal de poder acompanyar els infants amb més consciència.


4 pensaments sobre “[NOVA DATA] Taller Emocions i sexualitat: Claus per una educació plena

    • Bon dia María José,
      Veig que vas emplenar el formulari i ja estàs en la llista d’inscrits.
      Moltes gràcies per la teva participació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*
Website