Proposta per al Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

Avui us volem informar d’una activitat molt interessant que ens ha fet arribar una família de la nostra escola.

Amb motiu del Dia Internacional contra la LGTBIfòbia que és celebrarà el pròxim 17 de maig, Fil a l’Agulla i l’Escola de Treball ens proposen una activitat en línia, gratuïta i oberta a tothom que hi vulgui participar: la xerrada “Aplicant la perspectiva LGTBI+ als grups”, a càrrec de Berta Vallvé i Març Llinàs, que tindrà lloc el pròxim 17 de maig de 18 a 19.30 h i està emmarcada dins del Curs de facilitació trienal.

Per què és important tenir una perspectiva LGBTI+ a l’hora de facilitar un grup? Aplicar aquesta perspectiva ens ajudarà a entendre les opressions, estereotips i discriminacions que reben les diferents identitats LGBTI+ per tal de gestionar adequadament la complexitat de relacions que operen en un grup. Aquesta perspectiva ens farà conscients que totes tenim un paper en aquesta estructura i ens permetrà repensar de quina manera volem participar-hi. La sessió consistirà en una anàlisi sobre la construcció de les identitats, posant el focus al col·lectiu LGBTI+ des d’una mirada feminista.” (Text original de Fil a l’agulla).

Us deixem l’enllaç per a la inscripcions i més informació: https://filalagulla.org/noticies/aplicant-la-perspectiva-lgtbi-als-grups-xerrada-gratuita/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*
Website