Proposta d’activitat per al cap de setmana: contacontes coeducatiu en el Centre Cívic Sant Andreu

Ens acaba d’arribar una proposta molt interessant que volem compartir amb totes les famílies del centre. El dissabte, 20 de març a les 11:30 h, al Centre Cívic Sant Andreu s’ha preparat una proposta molt divertida per a tota la canalla.

Un contacontes diferent, basat en el conte queer coeducatiu “El nen perfecte”, d’Àlex González i Bernat Cormand, recomanat per a infants de tres a deu anys. La narració de l’activitat serà un a càrrec de “Personatge Personatge”, il·lustrat en directe i amb projeccions de la mà de Marina Sáez.

“El nen perfecte” és la història de Daniel, un nen perfecte als ulls de tots: responsable, obedient, ordenat… Però en la vida de Daniel, com en la real, res és el que sembla i tothom amaga secrets que es descobreixen quan cau la nit. Un conte coeducatiu, de gran valor per a l’educació en igualtat, gènere o relació.

Aquesta sessió de contacontes és gratuïta, però es requereix inscripció prèvia, ja que les places són limitades. Podeu trobar tota la informació a continuació i en els següents enllaços.

RESUM:

  • Quan? 20 de març a les 11:30h
  • On? Centre Cívic Sant Andreu
  • Com? Us podeu inscriure trucant al 933119953 o bé enviant un correu a infoccsa@bcn.cat (les places són limitades així que afanyeu-vos si no us voleu quedar sense la vostra).

RECURSOS:

Web de l’activitat al Centre Cívic Sant Andreu

Web de Marina Sáez

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*
Website